ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Home

Βλεφαρίδες

Για όμορφες βλεφαρίδες, φυσικές ή τεχνητές, εξαιρετικής
ποιότητας, κάθε στυλ, μεγέθους, όγκου, καμπυλότητας!
Η ομάδα του Ophrys στη διάθεση σας να πραγματοποιήσει
κάθε επιθυμία σας!

after
before

EYELASH EXTENSION

Η νέα τάση της μόδας που έχει μπει για τα καλά στη ζωή κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι η επιμήκυνση της φυσικής της βλεφαρίδας ή αλλιώς… Extensions!
Μια γρήγορη, φυσική και ανώδυνη διαδικασία που αποδίδει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σας!
Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα στις φυσικές βλεφαρίδες, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό την πύκνωση και την επιμήκυνση τους!

 

Τα extension μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα από τον εξειδικευμένο τεχνικό που τα τοποθέτησε, η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά. Οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

EXPRESS

Η τεχνική Express Extensions Βλεφαρίδων αποτελεί τη φυσική ενίσχυση των βλεφαρίδων που χαρίζει έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα μέσα σε μόλις 30-45 λεπτά! Η παραπάνω μέθοδος αποτελεί εναλλακτική λύση ενίσχυσης των βλεφαρίδων για γυναίκες που θέλουν πυκνές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες σε χρόνο express.

 

ONE BY ONE

Ανακάλυψε τη σύγχρονη μέθοδο extensions βλεφαρίδων One by One και χαρίστε στις βλεφαρίδες σας το μήκος και την ένταση που τους λείπει!
Αποκτήστε βλεφαρίδες με μεγαλύτερη καμπυλότητα και με την ένταση που τους αξίζουν. Η τοποθέτηση one by one extension στις βλεφαρίδες δεν προσθέτει καθόλου βάρος στο μάτι, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ασφαλές για τις φυσικές σας βλεφαρίδες.
Η διάρκεια ζωής τους υπολογίζεται στις 90 ημέρες, όσο διαρκεί ακριβώς και ο κύκλος ζωής της φυσικής τρίχας!
Ο χρόνος εφαρμογής της τεχνικής One by one διαρκεί 1-2 ώρες!

 

2D/3D/4D/6D/8D/10D

Με τη μέθοδο όγκου-volume 3D στα extension βλεφαρίδων μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πλούσιο αποτέλεσμα, ιδανικό για να τονίζει το βλέμμα κάθε γυναίκας!
Με τις τεχνικές 2D/3D/4D/6D/8D/10D, στην ουσία, ανάλογα με την κατηγορία που θα διαλέξετε, αυτός θα είναι και ο αριθμός των extension βλεφαρίδων που θα τοποθετηθούν σε μια βλεφαρίδα.
Η διάρκεια ζωής τους είναι 6 εβδομάδες κατά το πέρας του οποίου απορρίπτονται τελείως φυσικά ακολουθώντας τον κύκλο ζωής της τρίχας.

 

Υποσημείωση

Η επιμήκυνση της φυσικής βλεφαρίδας αποτελεί θεραπεία η οποία γίνεται με σεβασμό προς τους πελάτες και τις ανάγκες τους, αλλά επίσης και ως προς τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αφαίρεση τους! Στην OPHRYS φροντίζουμε απόλυτα γι’ αυτό!

EYELASH PERM - KERATIN THERAPY

Η καμπυλότητα που ονειρευτήκατε για τις βλεφαρίδες βρίσκει εφαρμογή στη μέθοδο Eyelash Perm (LVL), ή ευρύτερα γνωστή ως Περμανάντ Βλεφαρίδων!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος της θεραπείας αποτελεί η εφαρμογή θεραπείας για ενδυνάμωση και θωράκιση του αποτελέσματος.

Η τεχνική eyelash curling προσδίδει την ανοδική τάση στο βλέμμα! Μια απόλυτα έξυπνη τεχνική extension βλεφαρίδων που χαρίζει σε κάθε γυναικείο βλέμμα φυσικά γυριστές και όμορφες βλεφαρίδες!

Η εφαρμογή περμανάντ βλεφαρίδων αφορά όλες τις βλεφαρίδες σε όλα τα μεγέθη, χωρίς να παίζει κάποιο ρόλο αν οι βλεφαρίδες είναι κοντές ή μακριές.

EYELASH TINTING

Μια ιδανική θεραπεία με στόχο να ενισχύσει τις πιο σκούρες βλεφαρίδες είναι γεγονός! Η μέθοδος Eyelash Tinting έρχεται για να σας απαλλάξει από την καθημερινή χρήση mascara! Ο τρόπος εφαρμογής Eyalash Tinting είναι εύκολος, γρήγορος και σίγουρα… ιδιαίτερα χαλαρωτικός για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να την απολαύσει!

Η τεχνική tinting στις βλεφαρίδες εφαρμόζεται μέσα σε 10-15 λεπτά και ανανεώνει απόλυτα την όψη του προσώπου, κάνοντας το βλέμμα ξεκούραστο, φωτεινό, νεανικό και έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε γοητευτική πρόκληση που θα συναντήσει στη διάρκεια της μέρας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

2313.073.444

OPHRYS

Κλείστε Ραντεβού