Μεγάλη παγκόσμια έκθεση IMATS στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο 2017!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το στούντιο OPHRYS δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγαλύτερο γεγονός μόδας για makeup και μακιγιάζ σε θέατρο, live σκηνές, τηλεόραση, ταινίες, μόδα κλπ που διοργάνωσε η IMATS στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Απρίλιο!

Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ (και κατά πολλούς αποκαλούμενη ως «πρωτεύουσα της μόδας»), η διεθνής έκθεση IMATS πρόσφερε μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης. Κορυφαίοι καλλιτέχνες μακιγιάζ που εργάζονται στο θέατρο, τη μόδα, το εκδοτικό, το κινηματογραφικό, την τηλεόραση και το κόκκινο χαλί βρέθηκαν στο event που διήρκησε 7-9 Απριλίου.

Το ΙΜΑΤS αποτελεί διεθνής έκθεση μακιγιάζ, ιδανική για επαγγελματίες μακιγιέρ. Σε κάθε έκθεση γίνονται παρουσιάσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες και υπάρχουν αμέτρητες εταιρείες καλλυντικών που θα έχουν προς πώληση τα προϊόντα τους.

Όσοι βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη, λοιπόν, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δείξουν το έργο και φυσικά να μάθουν χρήσιμα πράγματα ή να δουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο μέσα από συζητήσεις μπροστά και… πίσω από τις σκηνές, με πολύτιμες συμβουλές για το τέλειο μακιγιάζ

Πολλές διεθνείς εταιρείες έδωσαν, όπως αναμενόταν, το παρόν, εκθέτοντας προϊόντα σε μεγάλες εκπτώσεις μέχρι και 50%. Κάθε κοπέλα που δεν μερίμνησε να έχει αρκετό χώρο στη βαλίτσα της, καθώς τα καλλυντικά είχαν αρκετό βάρος, σίγουρα θα είχε πρόβλημα να τα μεταφέρει!

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα διάφορα stand της έκθεσης μαρτυρούν το μεγαλειώδες γεγονός μόδας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.