ΦΡΥΔΙΑ

Home

Φρύδια

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-CONTOURING

Φροντίστε τα φρύδια σας και δώστε έναν αέρα ανανέωσης στο πρόσωπό σας προσφέροντας φρεσκάδα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε καθημερινή εμφάνιση!

Καθαρισμός & Σχηματισμός για φρύδια με βάση τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου, διατηρώντας πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η τεχνική των φωτοσκιάσεων Contouring, η οποία αποτελεί παγκόσμιο trend τα τελευταία χρόνια, στοχεύει στην ανάδειξη της θηλυκότητας και την προβολή των δυνατών χαρακτηριστικών. Δημιουργεί ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Η κορυφαία μας πρόταση για την ανάδειξη του φυσικού φρυδιού, που σίγουρα θα λατρέψετε!

TINTING- ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ
(ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)

Ο Hμιμόνιμος Xρωματισμός ή Τinting είναι μια νέα μέθοδος ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών που διαρκεί για 3-4 εβδομάδες, προσφέροντας θεαματικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας.

 

Με το Tinting καλύπτονται ικανοποιητικά τυχόν κενά που έχουν προκληθεί από κακή αφαίρεση φρυδιών, καθώς καλύπτει κενά δέρματος και λευκές τρίχες όπου έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη τεχνική, με εξαιρετικό αποτέλεσμα, η οποία επανορθώνει τη φυσικότητα στα φρύδια σας.

Φρύδια με την τεχνική tinting

ΛΟΛΑ

Μια εξειδικευμένη τεχνική χρωματισμού κατά την όποια δημιουργούνται τρίχες προσομοιάζοντας την γραμμή του φυσικού φρυδιού. Η ειδική αυτή τεχνική χρωματισμού διαρκεί 3-4 εβδομάδες. Προσδίδει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς καμία επίπτωση στα φρύδια σας. Διαμορφώνει τις σωστές γραμμές με την επιθυμητή σε κάθε περίπτωση ένταση.

ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΦΡΥΔΙΩΝ

Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα σε πλούσια και εντυπωσιακά φρύδια! Είναι θέμα άποψης και ομορφιάς, εφόσον τα έντονα φρύδια αποτελούν σημείο αναφοράς σε κάθε γυναικείο πρόσωπο στην εποχή μας!

Η εφαρμογή Extension Φρυδιών προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, γεμίζοντας τα κενά του φρυδιού με φυσική τρίχα, η οποία τοποθετείται μία προς μία στο δέρμα αλλά και πάνω στην τρίχα με ειδική υποαλλεργική κόλλα. Διαρκεί περίπου για 7 ημέρες.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

2313.073.444

OPHRYS

Κλείστε Ραντεβού