5 τρόποι για να αποκτήσετε εντυπωσιακό μήκος στις βλεφαρίδες σας

lashes

Θα ήταν ψέμα αν λέγατε πως ποτέ δεν έχετε ζηλέψει τις γυναίκες με πυκνές, μακριές βλεφαρίδες. Αν η φύση στάθηκε λίγο άδικη σε αυτό το θέμα μαζί σας, μόλις ανακαλύψατε τους 5 τρόπους για να επανορθώσετε και να αποκτήσετε εντυπωσιακό μήκος στις βλεφαρίδες σας, χαρίζοντας στο βλέμμα σας μοναδική εκφραστικότητα!

  1. Εyelash tinting: Χρωματισμός

Όλες οι βλεφαρίδες κάθε χρώματος, από τις πιο ξανθές μέχρι τις πιο μαύρες, μπορούν να δείξουν πιο μακριές χρωματίζοντάς τες, καθώς το τελείωμα των τριχών συνήθως είναι πιο άχρωμο απ’ ό, τι η ρίζα. Η τεχνική eyelash tinting εφαρμόζεται σε 10-15 λεπτά και ανανεώνει εντελώς την όψη του προσώπου, κάνοντας το βλέμμα ξεκούραστο, φωτεινό και νεανικό.

 

  1. Eyelash extension: Επιμήκυνση βλεφαρίδων και οι διάφορες τεχνικές τοποθέτησης

Οι επεκτάσεις ημιμόνιμων βλεφαριδών θα σας χαρίσουν ένα πολύ φυσικό βλέμμα. Είναι τόσο φυσικό το τελικό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα γνωρίζει ότι δεν είναι πραγματικά δικές σας. Αυτός όμως, έχει μικρή σημασία. Τα eyelash extension εφαρμόζονται σε 1-2 ώρες, ανάλογα με την τεχνική που ακολουθείται, ενώ υπάρχουν διαφορετικά μήκη ακόμη και χρώματα! Επίσης υπάρχουν πέντε επίπεδα καμπυλότητας, μήκη από το 5 μέχρι το 17 και βλεφαρίδες με διαφορετικό πάχος, ώστε να επιλέξετε.

 

  1. Θεραπείες βλεφαρίδων σε εξειδικευμένο χώρο ομορφιάς 

Η μέθοδος Lash Lift (LVL) κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν μόνιμα όπως δείχνουν όταν φοράτε μάσκαρα. Δηλαδή τονισμένες όσο πρέπει για ένα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι πολύ βολικό επειδή δεν χρειάζεται να προσέχετε με το ντεμακιγιάζ σας και, αν θέλετε ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε μάσκαρα! Αποτελεί την εναλλακτική θεραπεία των extensions βλεφαρίδων και προσφέρει μία επιπλέον επιλογή σε όσες δεν επιθυμούν την τοποθέτηση extensions στην περιοχή των ματιών. Πρόκειται για μία νέα, βελτιωμένη τεχνική περμανάντ, η οποία είναι ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και σαφώς πιο ελκυστική από τις παραδοσιακές τεχνικές περμανάντ βλεφαρίδων. Η θεραπεία διαρκεί 60-75 λεπτά.

 

  1. Lash treatment: θεραπεία ενίσχυσης στο σπίτι

Η εφαρμογή θεραπείας στο σπίτι, η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ και βιοτίνη (B7), ενισχύει το μήκος των βλεφαρίδων και αναδεικνύει το μήκος και τον όγκο τους. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε περιπτώσεις με lash extension! Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε 4 με 6 εβδομάδες. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ενίσχυσης στο σπίτι διαρκούν τρεις μήνες περίπου και εφαρμόζονται με ένα πινελάκι κατά μήκος των βλεφαρίδων κάθε βράδυ.

 

  1. Και last but not least: μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, κάνει μια γυναίκα να φαίνεται φρέσκια και ανανεωμένη. Βασικό εργαλείο της μάσκαρα είναι το ψαλίδι για βλεφαρίδες, γιατί βοηθάει στο να «ανοίξει το μάτι» και κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο μεγάλες και έντονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.